Batoh Haven Ride-ki 22-litrový čierno/červený

Skladom 2 ks
Výrobca: HAVEN

Cena: 60,00 €
Pôvodná cena: 95,00 €
Cena / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_kus:


Preloader

Batoh HAVEN RIDE-KI 22l novej koncepcie s možnosťou vložiť chrbtový chránič, batoh má rôzne vychytávky odvodené od úspešného batohu LUMINITE. Je určený pre trail, enduro, freeride bikerov, ktorí vyhľadávajú jazdu terénom a myslia na svoj bezpečný návrat domov. Vhodný aj na lyže aj snowboard.

 

Bezpečnosť na prvom mieste: certifikovaný chránič chrbtice z pamäťovej peny, výstražná píšťalka v pracke hrudného pásu, reflexné prvky. Chránič možno jednoducho z batohu vybrať, prípadne použiť pre chránič chrbta HAVEN GILET PRO s vestou, alebo uvoľniť miesto v batohu pre výletné vychádzku.

 

Vaše pohodlie a príjemnú jazdu zaistia: ergonomicky tvarované chrbtové polstrovanie, ramenné popruhy s hrudným pásom a bedrový pás.

  • chrbtové polstrovanie: centrálny stredový vetracie kanál, podušky s vetracími otvormi
  • nastaviteľné ramenné popruhy: podušky s vetracími otvormi, plne nastaviteľný hrudný pás, pútka pre uchytenie hadičky a náustku vodného rezervoáru
  • bedrový pás: ergonomicky tvarovaný so zapínaním na suchý zips a veľkú pevnú prackou, široký rozsah nastavenia obvodu pásu, vrecko na zips

Tento prepracovaný upínací systém batohu na telo vám zaistí pohodlnú (batoh neskáče na chrbte) a bezpečnú (dokonalú ochranu chrbta) jazdu.

 

Ďalšie vychytávky batohu: vrecko a pútko na vodný rezervoár, integrovaná pláštenka vo svietivo oranžovej farbe s veľkým reflexným logom, systém uchytenia prilby k batohu (možno tiež upevniť integrálku). Veľa vreciek (vonkajšie vrecká dvojcestné zipsy) a kapsičiek na náradie, pumpu, doklady, kľúče ........... špeciálne vystlané vrecká na telefón a okuliare. Reflexné prvky, putko na blikačku a otvarák na fľaše.

 

Rozmery batohu: hĺbka 10cm, výška 52cm, šírka 26 cm.

Doporučené pre postavu 165-185 cm.

Vodný rezervoár nájdete tu.

Samostatný chránič chrbtice nájdete tu.