Kompresné návleky Haven EvoTec CoMax ružovo/modré (41-45cm) L

Skladom 1 ks
Výrobca: HAVEN

Cena: 18,00 €
Cena / COM_VIRTUEMART_UNIT_SYMBOL_pár:


Preloader

Kompresné návleky odvodené od modelu EvoTec Silver spolu so všetkými svojimi vlastnosťami vyrobené s maximálnou možnou kompresiou danú použitím lycry a veľmi jemnou štruktúrou materiálu. Veľkosť návleku si vyberiete podľa veľkosti Vášho lýtka a tiež druhu použitia (na regeneráciu sa používa nižšia kompresia, pre niekoľkohodinový závod stredná kompresia, na krátkodobý silový výkon kompresia čo najvyššia).

Široká škála farieb, ktoré dopĺňajú kolekciu oblečenia Haven.

Veľkosti:

S (obvod lýtka 29 -34 cm)
M (obvod lýtka 35 - 40 cm)
L (obvod lýtka 41 - 45 cm)
XL (obvod lýtka 46 - 51 cm)

Všetky ponožky HAVEN sú vyrábané z technického vlákna ClimaWell, ktoré je vďaka použitému polypropylénovému materiálu vysoko voduodpudivé (nanasákavé) a teda veľmi dobre odvádza vlhkosť od pokožky, čo zabraňuje pocitu mokrých nôh alebo chladu. Vlákno ClimaWell sa ďalej vyznačuje vysokým podielom strieborného vlákna, ktoré je začlenené do materiálu integráciou nanočastice striebra do polyméru, z ktorého sú priadze. Výhodou je, že po niekoľkonásobnom praní nedôjde k odplaveniu tohto pridaného prvku!

 

Materiálové zloženie: 70% ClimaWell (100% Polypropylén), 10% Polypropylén, 10% Polyamid, 10% Elastan

Všetky textilné výrobky Haven perte na teplotu 30 ° C bez aviváže v špeciálnych pracích prostriedkoch určených na športové odevy, ktoré neničia jemné vlákna. Pri praní v iných ako týchto prostriedkoch sa záruka na reklamáciu nevzťahuje.

Odporúčanie: Rozhodne nepoužívajte pracie prášky alebo gély nemeckej výroby, najmä určené pre nemecký trh

  • Maximálna teplota prania 30 °C
  • Nesmie sa bieliť
  • Nečistiť chemicky
  • Nikdy nežehliť
  • Nesušiť v bubnovej sušičke